O podjetjuChem DryKontakt
Chem Dry je suho čiščenje
Chem Dry pušča vaše tekstilne obloge čistejše
Chem Dry je bolj zdrav
Primerjajte in opazili boste razliko
Čiščenje talnih tekstilnih oblog z Natural III
Zaščita talnih tekstilnih oblog s Chem Dry
Zaščita oblazinjenega pohištva&ostalo
Čistila namenjena za domačo uporabo
Nekaj nasvetov

Chem Dry je suho čiščenje

Chem Dry je revolucionarni način čiščenja, kateri globoko in popolnoma očisti vaše tekstilne obloge, ne da bi se le-te odvečno prepojile z vodo ter se sušile kar nekaj krepkih ur. Očiščene površine s sistemom Chem Dry bodo blesteče čiste in običajno suhe ter pohodne v 1 - 2 urah in ne več v 1 ali 2 dneh, kot je bil potreben čas pri čiščenju s paro ali dosedanjem pranju oblog s šamponiranjem. Skrivnost čiščenja v sistemu Chem Dry  leži v čudežni moči karbonata, ki je popolnoma učinkovit z že minimalno količino vode. Dejanska poraba vode v sistemu Chem Dry varira od 1/5 do 1/10 vode, katere bi porabili pri parnem čiščenju ali pri šamponiranju. Sistemu čiščenja s Chem Dry ne uporabljamo raznoraznih mil, detergentov in ostalih močnih kemičnih čistil, učinek našega čiščenja je skrit v moči kristalno čistih karbonatnih mehurčkov.
 
Chem Dry ne bo pustil vaših tekstilnih oblog prepojenih z vlago in neprijetnim vonjem.
 
Verjetno ste že opazili, da ima obloga, katera je bila dalj časa mokra, neprijeten vonj? Ponavadi se v zelo kratkem času v vlažnih oblogah prične razvijati plesen in bakterije hitro rastejo. In ne da ima obloga samo neprijeten vonj, ta ista obloga postane s tem zelo nezdrava v svojem okolju. Z uporabo sistema Chem Dry se izognete tem neprijetnostim in vse skrbi so odveč. Vaše tekstilne obloge so bolj suhe, čistejše in bolj zdrave.
 
Še nekaj prednosti v čiščenju s sistemom Chem Dry:

  • bleščeče čiste obloge, katere so pohodne skoraj takoj
  • čiščenje vaših oblog postane prijetno opravilo
  • manj spolzkih površin in zato manj možnosti nesreč v vašem domu, na delovnem mestu ali v vašem hotelu
  • varčevanje s čistili
  • brez krčenja tekstila
  • brez nevarnosti trohnjenja ali propadanja vaše tekstilne obloge in oblazinjenega pohištva

Veliko število izkušenih strank po svetu se je že odločilo za sistem čiščenja Chem Dry, saj so čiste, dišeče obloge pohodne skoraj takoj, torej vam sistem privarčuje čas in navsezadnje vaš denar. Prav tako ni nikakršnih nevarnosti z uporabo čistil. In čisto na koncu - servis sistema Chem Dry sloni na prijaznem in usposobljenem osebju, zato je za vašo izkušnjo s Chem Dry-em potreben le še vaš klic!