O podjetjuChem DryKontakt
Chem Dry je suho čiščenje
Chem Dry pušča vaše tekstilne obloge čistejše
Chem Dry je bolj zdrav
Primerjajte in opazili boste razliko
Čiščenje talnih tekstilnih oblog z Natural III
Zaščita talnih tekstilnih oblog s Chem Dry
Zaščita oblazinjenega pohištva&ostalo
Čistila namenjena za domačo uporabo
Nekaj nasvetov

Strenght Spot Remover

Hitro in efektivno karbonatno čistilo, ki odstranja tudi najbolj trdovratne madeže na vodni osnovi. Uporabljamo ga pri čiščenju talnih oblog, oblazinjenega pohišta in avtomobilskih prevlek.

Chem Dry Professional Strength Spot Remover odstranjuje:
razna barvila, liker, amoniak, jajca, mleko, pivo, iztrebek, sadni sokovi, rdeča pesa, jagodičje, kri, škrob, lepilo, čaj, sadje, trava, zobna pasta, sir, ketchup, vino, čokolada.


Grease&Oil Remover

Čistilo je namenjeno odstranjevanju madežev, ki so bazirani na oljni osnovi in madeže bazirane na lepilu. Na volju je kot gel.

Chem Dry Grease and Oil Remover odstranjuje:
lepilo, črnilo, asfalt, razne vrste olja, kit, make-up, polirna krema, mast, maslo, saje, smola, vazelin, maskara, majoneza, belilo, razni losioni, lak za nohte.


Chem Dry Dust Mite Anti-Allergen

Varno in učinkovito odstranjuje vse alergene in pršice oz. njihov izvor in tako ustvarja bolj zdravo okolje


Chem Dry Fabric Protectant

Čistilo, ki naredi vašo talno oblogo ali oblazinjeno pohištvo kot novo. Naredi nevidno plast zaščite na vlaknih tekstilnih oblog in preprečuje, da bi se madeži hitro in močno vpijali v oblogo.

Osvežilci preprog in oblazinjenega pohištva

Deodoranti namenjeni preprečevanju oz. odstranjevanju neprijetnih vonjev, ki so lahko posledica cigaret, domačih živali in ostalih neprijetnih vonjev. Ob enem, pa ima še lastnost, da preprečuje nastajanje nesnage. Na voljo v treh vonjih: divji cvet, murva in cimet.